THE FAT PELICAN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 32 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Fat Pelican. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2024 om 20:45 Best chicken in Leiden
18 mrt 2024 om 22:09 Chicken was rather small, very dry and not very tasty. Not the quality I was expecting from these guys! Their food used to be great. They also forgot to include the sauce (the butter sauce) and instead put in mayonnaise for some reason in our order!
22 feb 2024 om 20:27 Eten was heerlijk vers en nog warm. Zelfs de bitterballen.
31 jan 2024 om 11:39 Eten was prima, niets speciaal. Ze waren de patat bij de burger vergeten. Ik had apart zoete aardappelfrietjes besteld, maar als het goed is kwam bij de burger ook patat en dat zat er niet bij. PS: waarom plastic toeslag alles zat in karton?
17 dec 2023 om 20:14 Lekker gegeten
11 dec 2023 om 17:34 Eten was goed. Wat ik alleen niet begrijp dat ik een plastic toeslag moest betalen. Er zat niets in plastic. Alles zat in karton. U kunt gerust de gemaakte kosten terug storten
1 dec 2023 om 22:08 Meer dan uur wachten op een kleine halve kip van €18,- is echt schandalig.
21 nov 2023 om 21:31 the best chicken in Leiden....delivered perfectly on time!
17 nov 2023 om 20:56 Nice food but delivery time to improve
22 okt 2023 om 19:16 Ik had kip besteld met knoflook,geen knoflook gezien.
5 okt 2023 om 21:18 Kip was erg droog, en de cole sla zat in een hamburger doosje dus volledig uitgesmeerd door de doos heen. Niet smakelijk
30 sep 2023 om 21:23 Eten was zo goed als koud en als was helemaal zacht/slap. Eerste en laatste keer :(